Abalone schelp met witte salie

Bijzondere vrijstellingsregeling kleine ondernemingen, excl. verzendkosten

Gratis verzending voor binnenlandse bestellingen van meer dan ‪€‬‪100‬

Standaard verzending 2 - 4 Werkdagen

De foto is een voorbeeld.

Omschrijving

 

Alles is energie. 
En energie kan in een ruimte blijven “plakken”. Wanneer je een ruimte in loopt en er is net ruzie geweest, kun je dit soms voelen. Je voelt de spanning in de ruimte.
Zelfs de grond waarop je huis gebouwd is bevat een bepaalde energie dus ook wanneer hier veldslagen, offers of andere negatieve dingen zijn gebeurd, kan de energie in je huis blijven hangen. Je huis of ruimte kan zwaar voelen of donker. Jij en/of je gezin kunnen zich hierdoor boos voelen, verdrietig of geïrriteerd. Dit kan heel vervelend zijn en je kunt er echt veel last van hebben. 

Wat dan heel goed werkt is de ruimte te reinigen met witte salie. Met witte salie kun je een omgeving energetisch reinigen en dit wordt al eeuwen zo gedaan bij zuiveringsrituelen. 

Hoe gebruik je witte salie?
Gebruik een abalone schelp of een vuurvaste schaal. Je kunt hier nog een laagje zand in doen. Leg hier wat takjes salie in en steek deze aan. Zorg dat je de tijd hebt om je huis of ruimte te reinigen en niet te gehaast bent. Dan ben je minder in aandacht en wij geloven dat de reiniging daardoor minder goed zal werken.
Wanneer de salie vlam vat, blaas je de vlam uit en je wanneer de salie rookt, ben je klaar om te starten. Ga de ruimte rond met de salie, laat de rook in alle hoeken komen en visualiseer dat de negatieve energie weggaat.
Ben je helemaal klaar? Zet dan de ramen open. Alle negatieve energie zal dan verdwijnen. 


Niet iedereen houdt van de geur van witte salie. Het is een vrij heftige, zware geur. 

Afmeting en gewicht

Created with Sketch.

De schelp is tussen de 11 en 12 cm lang. Je ontvangt 10 gram witte salie.

Belangrijk

Created with Sketch.

Let altijd op brandgevaar bij het branden van witte salie. Zorg dat er geen blaadjes 'rond vliegen' en brand veroorzaken.