Edelsteenwater gouden driehoek

-

Bijzondere vrijstellingsregeling kleine ondernemingen, excl. verzendkosten

Aan winkelmandje toevoegen

Standaard verzending 2 - 4 Werkdagen

Dit is een voorbeeld foto. Je ontvangt één rozenkwarts, één amethist en één bergkristal

Omschrijving

Wanneer je een edelsteen in water legt, komen de energie én de sporenelementen uit de steen in het water terecht.  Door vervolgens het edelsteenwater te drinken kan dit een helende werking hebben op het menselijk lichaam.


De directe manier:

Op de directe manier leg je de stenen in een kan (het liefst van glas) met water waar je gedurende de dag een glas van drinkt. Door er steeds weer vers water bij te doen maak je weer gebruik van het kopiërend vermogen van het water. Kies hierbij liever voor getrommelde stenen zodat er geen splinters in je water terecht komen en zorg dat de stenen schoon zijn.

Dan heb je nog de in-directe manier:

Wanneer je niet weet of een steen giftige stoffen bevat maar je er toch graag edelsteenwater mee wil maken, dan is dit een geschikte manier.
Ook hier maak je gebruik van een glazen kan die je vult met water. Zet de kan dan in een glazen schaal en leg tegen de kan de edelstenen die je wilt gebruiken. Ook op deze manier slaat het water de informatie op van de edelstenen en is je water veilig om te drinken.


De Gouden driehoek is een combinatie van 3 stenen, Bergkristal, rozenkwarts en amethist.
De combinatie van deze 3 stenen is een heel prettige combinatie doordat ze hun energie verbinden en elkaar versterken. 
De energie van de Gouden driehoek zuivert de energie in de ruimte. Ze brengen balans, liefde, rust, inzicht en harmonie écht een gouden combinatie dus! 

Afmeting en gewicht

Created with Sketch.

-

Belangrijk

Created with Sketch.

Edelsteen water is niet iets wat je zomaar kunt maken of gebruiken. Bedenk goed welke stenen je wikt gebruiken en let op de combinaties die je maakt. Je kunt best edelstenen mixen maar zorg dat je weet welke stenen bij elkaar passen. Weet je dit niet? Kies dan liever voor één steen. 
Veel edelstenen zijn giftig en absoluut niet te gebruiken om edelsteenwater mee te maken op een directe manier. Gelukkig zijn er meerdere manieren om edelsteen water te maken.