Affirmatie kaart herfst

Bijzondere vrijstellingsregeling kleine ondernemingen, excl. verzendkosten

Gratis verzending voor binnenlandse bestellingen van meer dan ‪€‬‪100‬

Standaard verzending 2 - 4 Werkdagen

-

Omschrijving

 

Een affirmatie met het thema van de herfst. 


Deze affirmatie is door mij gemaakt met de energie van de herfst. Ik vroeg me af wat de herfst voor je kan doen en hoe je hier mee kunt werken waardoor je je ook meer verbonden kan voelen met de natuur en de seizoenen en dit werd uiteindelijk deze krachtige affirmatie. 


Wanneer ik denk aan een boom, voel ik me krachtig, sterk, geaard. Maar een boom laat ook zijn bladeren los in de herfst. Dit is gewoon echt nodig. Wanneer de boom zijn blaadjes niet loslaat en in de winter blijft er sneeuw op de blaadjes liggen, worden de takken te zwaar en zullen de takken uiteindelijk breken.

Ga maar eens na, wanneer jij zelf alles wilt blijven vasthouden worden de lasten uiteindelijk te groot om te dragen en zal jij ook uiteindelijk “knakken”. 
Door los te laten wat je niet meer dient, zal je je vrijer voelen. Door je vervolgens te aarden, stevig met je “wortels” in de grond zal je je weer sterk voelen en in je kracht staan. 


Een affirmatie is een mooie en krachtige manier om je gedachten te beïnvloeden. 

Wanneer je je even niet zo sterk voelt, niet in balans of in zelfvertrouwen kan het meerdere keren per dag herhalen van een affirmatie als een mantra voor je gaan werken en zal je de affirmatie gaan geloven en gaan voelen en op deze manier je onbewuste op een positieve manier beïnvloeden. 

De kracht zit in het herhalen. Herhaal de zinnetjes meerdere keren op een dag. Wanneer je opstaat, tijdens het ontbijt, tanden poetsen, wanneer je in de rij staat bij het boodschappen doen, voor het slapen gaan noem maar op. 

Belangrijk

Created with Sketch.

-