Set met stenen voor positieve energie

Bijzondere vrijstellingsregeling kleine ondernemingen, excl. verzendkosten

Gratis verzending voor binnenlandse bestellingen van meer dan ‪€‬‪100‬

Standaard verzending 2 - 4 Werkdagen

De sets worden geleverd uit voorraad. De set die je ontvangt, kan verschillen met de set op de foto.

Omschrijving

We merken het de laatste tijd allemaal.
De situatie en de beperkingen op het moment duren lang. De rek is eruit. En soms zakt de moed ons in de schoenen of er überhaupt nog iets ‘normaal’ zal worden.

Of misschien heb je veel meegemaakt, maak je je zorgen, heb je last van een winterdepressie en kost het je veel moeite om blij te zijn.
Deze set kan jou hierin bijstaan. Elke steen staat voor warmte, de zon en blijheid en helpt om positief door het leven te gaan!

 

Oranje calciet. De energie van deze steen is zacht, vrolijk, warm en doet denken aan de zomer. Dit is een steen die opvrolijkt. Negatieve stemmingen in een ruimte of bij een persoon helpt oranje calciet ombuigen naar een vrolijke en positieve sfeer.

Ametrien. Dit is een combinatie van amethist en citrien. De steen is verwarmend en geeft energie. Ametrien zet je in je kracht en helpt om positief in het leven te staan. Ze geeft tevredenheid en een gevoel van rust en controle. Ametrien is ook fijn om bij je te dragen wanneer je last hebt van een depressie.

Zonnesteen, de steen die glinstert. Voel je je in de herfst, winter en/of voorjaar wat somber en depressief door gebrek aan zonlicht? Zonnesteen helpt je om optimistischer te zijn zodat je de toekomst ‘zonniger’ tegemoet kunt gaan. De steen maakt je zelfbewuster en laat je zien dat je goed bent zoals je bent.

De perfecte set om meer vrolijkheid in je leven te brengen!

Afmeting en gewicht

Created with Sketch.

De stenen zijn tussen de 3 cm en 5 cm.

Belangrijk

Created with Sketch.

-