AutumnMagic! pakket

Bijzondere vrijstellingsregeling kleine ondernemingen, excl. verzendkosten

Gratis verzending voor binnenlandse bestellingen van meer dan ‪€‬‪100‬

Standaard verzending 2 - 4 Werkdagen

De producten op de foto zijn een voorbeeld. De producten in het AutumnMagic pakket dat je ontvangt kunnen een beetje verschillen met de producten op de foto.

Omschrijving

Wil jij graag meer leven met de seizoenen?
Meer in verbinding komen met de natuur en haar cyclus?

Zoals de bomen hun blaadjes loslaten is de herfst het seizoen om te kijken wat jou niet meer dient, wat je nog als ballast bij je draagt en mag gaan loslaten.


Dit AutumnMagic pakket laat jou kennismaken met de kracht van herfst waarbij je leert en ervaart wat de herfst jou kan brengen. 

 Wat zit er allemaal in dit pakket?  
Een volledige uitleg van alle producten en hoe je ze kunt gebruiken.

·         Edelstenen 

·         Een loslaatritueel 

·         Herfstolie, de AutumnMagic blend.

·         Affirmatie kaart 

·         Geurkaars 

  

De edelstenen in het AutumnMagic pakket hebben we zelf samengesteld.
Door goed te kijken en te voelen naar de werking van de edelstenen hebben we een mooie set samen kunnen stellen.
Al deze stenen kunnen je ondersteunen tijdens het herfst seizoen. 


Tijgeroog (de bruin/goud gestreepte steen) 

Wanneer je verkouden bent, helpt de tijgeroog de klachten van verkoudheid, keelpijn, en klachten aan de luchtwegen te verlichten. Tijgeroog helpt ook bij het afvoeren van afvalstoffen in het bloed. 


Zonnesteen (oranje gevlekte steen) 

In de herfst en ook in de winter krijgen we vaak een tekort aan zonlicht. Dit kan somberheid en psychische klachten geven. De zonnesteen helpt deze klachten tegen te gaan en verbindt je met de energie en de kracht van het Universum. 


Bergkristal (heldere cluster met punten) 

Bergkristal is een steen die je reinigt, zuivert en versterkt.
De steen versterkt het zelfhelend vermogen van je lichaam én versterkt de werking van andere stenen. 


Rookkwarts (doorzichtig, bruine steen) 

Rookkwarts helpt je om te ontspannen, helpt om te aarden en is een hele mooie steen om te helpen met het doorbreken van oude patronen of om het verleden los te laten. Dit is een steen van verandering en de steen van het verbinding maken met de aarde. 

Oceaanjaspis (armband) 

Jaspis werkt altijd aardend en beschermend. De steen helpt je om negatieve energie, gedachten, zorgen, angsten en depressie los te laten. Daarnaast heeft de oceaan jaspis een ondersteunende werking voor je immuunsysteem. Perfect om bij je dragen wanneer je verkouden bent. Zorgt voor balans.

In het pakket zitten alle benodigdheden om een loslaatritueel uit te voeren. inclusief uitleg.

Met de Zoete en kruidige geuren van sinaasappel, kruidnagel en kaneelschors waan je je direct in de herfst. De oliën in deze  blend zijn 100% natuurlijk en geschikt om te gebruiken in de diffuser. 

Een affirmatie is pure magie! Dit is een affirmatiekaart die heel passend is bij de kracht van de herfst en bij de kracht van de natuur! De affirmatie kaart is door ons persoonlijk ontworpen en geschreven. 


De geurkaars is persoonlijk door ons gemaakt op basis van 100% pure soja was. Dit is een natuurlijk en gezond alternatief voor paraffine waar veel kaarsen van gemaakt zijn. 

De geur van sinaasappel en kaneel doet meteen denken aan de herfst, aan de gezellige en knusse dagen in huis. En door de toegevoegde tijgeroog steentjes is het echt een geurkaars die past bij Eaywin en het herfstseizoen. 

Afmeting en gewicht

Created with Sketch.

-

Belangrijk

Created with Sketch.

-