Over ons

 

Wij zijn Joost en Debbie en samen met onze 2 zoontjes en poes Dimphey wonen wij in de bollenstreek.

Wij zijn Eaywin begonnen om vooral naast ons drukke gezin nog iets van ons samen te hebben. Iets waar onze hobby's combineren. Daarnaast hou ik (Debbie) al van stenen vanaf dat ik een klein meisje was en wil ik niets liever dan iedereen laten kennis maken met deze schatten van de aarde.

Joost is de grafisch ontwerper van Eaywin, regelt alle technische dingen en maakt foto's. Ik (Debbie) zorg voor de teksten, de foto's, de socials, klantenservice en pak jullie pakketjes in. Samen zoeken wij onze stenen die in de webwinkel staan met de hand uit zodat we de mooiste kwaliteit kunnen aanbieden. 


Wanneer je een bestelling bij ons plaatst vanaf 10€ excl. verzending laten wij een boom planten. Want wij zijn ervan overtuigd dat we gebruik mogen maken van alles wat de natuur en de aarde ons te bieden heeft maar dat we op onze beurt ook voor onze aarde moeten zorgen en iets terug mogen doen. 

Daarnaast pakken we jouw pakketje met alle liefde en zorg in, voelt jouw bestelling als een cadeautje en krijg je er altijd een kleinigheidje bij. 


Eaywin is niet zomaar een webwinkel. Eaywin is persoonlijk. We willen je laten kennismaken met het gezin achter Eaywin. Je koopt je edelstenen niet bij een "webwinkel" maar bij ons. Eaywin laat onze liefde voor stenen en de natuur zien. We delen stukjes uit ons leven en nemen jullie mee in onze tradities en seizoen/jaar feesten en delen inspiratie. 

Onze droom is om ooit een fysieke winkel te hebben. Waar je onze stenen in het echt kunt bekijken en voelen en even wat kunt drinken, tot rust kunt komen. Waar workshops zullen zijn, kinderpartijtjes en waar je eens in de zoveel tijd terecht kunt voor healing, reiki of begeleiding van de kaarten.

Genoeg te manifesteren dus!

We wensen je heel veel plezier met het winkelen bij Eaywin en bij vragen kun je ons altijd mailen.


Veel liefs Joost en Debbie