Over ons

 

Ik ben Debbie en samen met mijn 2 zoontjes woon ik in Lisse.

Ik ben Eaywin begonnen omdat ik van stenen hou, al vanaf dat ik een klein meisje was en het maakt me blij om jullie te laten kennis maken met deze prachtige schatten van de aarde. 


Wanneer je een bestelling plaatst vanaf 10€ excl. verzending laat ik een boom planten. Dit omdat ik ervan ben overtuigd dat we gebruik mogen maken van alles wat de natuur en de aarde ons te bieden heeft maar dat we op onze beurt ook voor onze aarde moeten zorgen en iets terug mogen doen. 

Daarnaast pak ik jouw pakketje met alle liefde en zorg in, voelt jouw bestelling als een cadeautje en krijg je er altijd een gratis kleinigheidje bij. 


Eaywin is niet zomaar een webwinkel. Eaywin is persoonlijk. Ik wil je laten kennismaken met het gezin achter Eaywin. Je koopt je edelstenen niet bij een "webwinkel" maar bij mij. Eaywin laat onze liefde voor stenen en de natuur zien. Ik deel stukjes uit ons leven en neem jullie mee in onze tradities en seizoen/jaar feesten en deel inspiratie. 

Mijn droom is om ooit een fysieke winkel te hebben. Waar je onze stenen in het echt kunt bekijken en voelen en even wat kunt drinken, tot rust kunt komen. Waar workshops zullen zijn, kinderpartijtjes en waar je eens in de zoveel tijd terecht kunt voor healing, reiki of begeleiding van de kaarten.

Genoeg te manifesteren dus!

Ik wens je heel veel plezier met het winkelen bij Eaywin en bij vragen kun je mij altijd mailen.


Veel liefs Debbie